Skal du have billig tatovering i København?

Skal du have god, men billig tatovering København, kan du med fordel finde en tatovørs hjemmeside, og orientere dig i portfolio og priser. Eventuelt kan du besøge eller ringe til butikken, og fremlægge dine tanker. Således kan I fælles finde frem til hvor meget det skal koste, hvor lang tid det skal og tage, og hvem der skal udføre det. Det forholder sig ofte sådan i tatoveringsbranchen, at pris hænger sammen med erfaring. Hvis du tatoveres af en nybegynder eller for nyligt udlært tatovør, er prisen ofte lidt billigere. Hvis du tatoveres af en erfaren kunstner i branchen, vil prisen stige proportionelt.

Overordnet set er en tatovering en permanent tegning i huden, hvor man stikker farvepigment ind. For mennesker benyttes det mest som kropudsmykning, hvor en tatovering på et dyr kan fungere som identifikation. En billig tatovering i København kan du nok ikke få på dit dyr. Så skal du ud på landet.

Tatoveringens historie

Etymologisk set stammer ordet ‘tatovering’ fra det engelske ‘tattoo’, som igen kan spores tilbage til det tahitiske ord ‘tatu’, der betyder at strege eller at markere.

I nogle asiatiske kulturer kan man spore tatoveringen så langt tilbage som 10.000 år. Der er altså langt fra en tatovering foretaget i Japan for tusinder af år siden, til en billig tatovering i København.

Hvis man i en dansk kontekst tager de royale briller på, er det interessant at se på kong Frederik d. 9. i tatoveringens kontekst. Han var udstyret med en masse tatoveringer, som han havde fået rundt omkring i verden. Han blev nemlig også kaldt sejlerkongen eller sømandskongen, da han både sejlede rundt i verden, og havde mange tatoveringer. Det at have mange tatoveringer forbandt man dengang med sømænd. I dag er det langt mere normalt for den gængse befolkning at have mange tatoveringer.

Om Frederik d. 9. fik en billig tatovering i København, melder historien intet om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>