Teambuilding for alle

Hej med jer. I dag skal det handle om, hvordan man kan få bedre samarbejde på arbejdspladsen. Har du og dine kollegaer prøvet teambuilding? Det er nemlig det, som jeg vil fortælle mere om i dag. Jeg håber, at I vil læse med og lære mere om det.

Teambuilding og networking er en og samme

Vi ved alle hvad networking er. Man lærer en masse nye mennesker at kende, som måske har samme interesser, arbejder i samme branche eller lign. Så i dag vil jeg fokusere på noget andet, som bringer jer tættere sammen. Hvis du mangler noget at snakke med eller bare gerne vil tættere på dit team, så burde du prøve teambuilding. Det er noget, som vi har gjort en del i mit team. Og det har gjort en del! Det har hjulpet mig og mine kollegaer meget i vores relationer. Både i hverdagen og når bølgerne går højt på jobbet, er det dejligt at kende hinandens styrker og svagheder. Derudover er det dejligt at kende til mere private ting om ens kollegaer, så man kan tage højde for hinanden. Noget der er rigtig godt ved teambuilding er den styrkede bundlinge. Det er bedre for bundlinjen og for fællesskabet, når man har teambuildingdage, hvor man laver noget helt andet end arbejde sammen. Man bliver udfordret sammen, overvinder måske nogle grænser sammen, og lærer hinanden bedre at kende på den måde. Hvis du har et tættere bånd med dem du arbejder sammen med, så præsterer man også bedre i hverdagen.

Godt for firmaet

Det man helst vil som direktør er at have medarbejdere, som er glade for deres jobs. De kan godt lide at være på arbejdspladsen, er glade for deres kollegaer og er motiveret af deres opgaver. Der kan nemt være en meget negativ stemning i lokalerne på en arbejdsplads, fordi sådan noget kommer i ringe. Det er bare nemt at smitte med, men teambuilding er noget, som hjælper på at undgå dette. Motivere, gøre folk glade, få dem til at føle sig bedre tilpas etc. Vores chef og den virksomhed, som hedder AWA, lavede i starten af året en aftale, hvor vi hver måned skulle have en teambuildingsøvelse og samarbejdsøvelse, som havde et form for tema. Det var så forskelligt fra gang til gang. Og det har været mega godt. Så hvis du mangler ekstra aktivitet i dit firma, skal du virkelig prøve teambuilding af. Det er sjovt og fedt.

Læs også mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>